Direktlänk till inlägg 24 april 2014
Trots en kall natt så ser dagen ut att kunna bli fantastisk, prognosen säger sol och 8-13 grader på termometern. Vi tar tillfället i akt och serverar en pastasallad som våra underbara gäster får plocka ihop själva. Det kommer att bjudas på currymarinerad kycklingfilé, tonfisk, ost, skinka, rostbiff i strimlor samt massa annat gott att toppa sin sallad med. Självklart stoltserar vi med vårt underbara salladsbord som står som grund för denna trevliga rätt.
Smaklig spis!
PS.
Det är ett perfekt tillfälle att samtala lite extra kring maten när man plockar ihop sin egen tallrik efter tycke och smak, det är väl matglädje på hög nivå!?! DS.
Nu är det påsklov och det märks tydligt på antalet matgäster hos oss, hoppas att alla passar på att njuta av ledigheten nu under våren. Vi tar nya tag och hoppas på att ni, precis som jag kommer att njuta av ägg, sillar i olika inläggningar, la...
Dagen efter det mycket uppskattade påskbordet så serverar vi en buffé till våra matgäster. Buffén består idag av ett hopplock av maträtter dels från igår men även från tidigare serveringar. Skulle kunna kallas rester men snarare förädlade maträtter e...
Idag fortskrider arbetet inför påskbordet som kommer att serveras i morgon. Lammsteken som marinerades igår ligger nu i ugnen, potatisgratängen läggs i dag för att gräddas imorgon likaså janssons frestelse läggs idag och gräddas också i morgon. Den g...
Nu är det fullt ös i köket, vi förbereder påskbordet som vi kommer att servera torsdagen den 10/4 2014. Sillar läggs in, laxen gravas, kött styckas och marineras, vi kokar fond på skrå och gör ugnsbakad leverpastej. Det som kommer att serveras är...
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 |
||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
13 |
|||
14 | 15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
|||
21 |
22 |
23 |
24 | 25 |
26 |
27 |
|||
28 |
29 |
30 |
|||||||
|